Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 2-6 Eylül tarihleri arasında Ankara Haymana Otel’de yapılacak Milli Takım genel kampına Yalova’dan 3 sporcu katılacak. 
Altınkale Satranç Eğitim Merkezinde Satranç eğitimi gören Yalova Belediyesporlu 7 yaşındakiAzra Kayar, 10 yaşında ki Gülce Nehir Kara ve 12 yaşında kiIremSerdilMeylani kampa hazır olmak için çalışmalarını Antrenör Erkan Şat Emre Mecit ve Baran Demir ile aralıksız sürdürdü.
Sporcuların durumu hakkında bir açıklama yapan antrenör Erkan Şat sporcuların kampa hazır olarak gittiklerini yaz boyunca aralıksız çalışmalarını sürdüklerini dile getirdi.
10 yaşındaki Nehir Kara’nın 20 Eylülde Hırvatistan’da yapılacak Avrupa Yaş gruplarında yarışacağını dile getiren Şat,” Şampiyona için  Nehir Kara’nın antrenör Emre Mecit ile özel olarak hazırlanıyor. Bugünlere gelmesinde velilerinin de çok büyük fedakarlıkları olduğunu ifade ederken özellikle il dışı şampiyonalarına giderken Yalova Belediye Başkanı Vefa Salmanın Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Metin Kaplanın Yalova Belediye Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa'nın ve Yalova Satranç İl Temsilcisi Nezir Uyrun un kendilerine her konuda destek oldular. Yalova Belediye Kulüp Başkanı Resul Kocaağa’dasatrança büyük önem veriyor.  Katkılarından dolayı teşekkür ederek Yalova Belediyespor olarak daha büyük başarılara imza atacağız” dedi.
Editör: TE Bilişim