Masa Tenisi Genç ve A Milli takım kampı 23-28 Nisan 2017 tarihleri arasında İstanbul’da Tozkoparan Spor Salonunda yapılacak. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen kampa Yalova’dan 1 antrenör ve 4 sporcu katılacak.
5 gün sürecek kampa TMTF tarafından antrenör Bayram Ali Yıldız ve sporcular İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Umut Emre Başsan ve Ece Haraç davet edildi.
Yalova Belediyespor ve Milli Takım antrenörü Bayram Ali Yıldız,” Milli Takım  Antrenörü  olarak görev alacağım kamp süresince millilere başarılar diliyor ve umuyorum ki  verimli bir kamp süresi geçirip 1-6 Mayıs 2017 tarihleri arasında Hırvatistan Açık Turnuvasından madalya ile dönecekler” dedi.  
İstanbul’da gerçekleştirilecek Milli takım kampına antrenörler; Babür Üstündağ, Halil Adak, Bayramali Yıldız, Ömer Koca gözetiminde sporcular Gençay Menge, Batuhan Ulucak, İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Damla Üzel, Kübra Tan, İbrahim Atuğ, Ulaş Akdağ, Talha Yiğenler, Umut Emre Başsan, Zihni Batuhan Şahin, Alican Şeker, Simay Kulakçeken, Gülpembe Özkaya, Betül Nur Kahraman, Aybüke Öner, Özge Yılmaz, Betül Töz ve Ece Haraç antrenman yapacak.

 

Editör: TE Bilişim