19 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında İtalya’da yapılacak olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası’na katılan İşitme Engelliler Milli Takımı organizasyona iyi başladı. Kadrosunda  Termal Belediyespor’dan Murat Şimşek ve Çiftlikköy Belediyespor’dan Zübeyir Nalbant’ı barındıran Milliler ilk maçında İsveç’i 2-1 yenmeyi başardı.
İlk iki hazırlık kampını Manavgat-Çolaklı’da gerçekleştiren İşitme Engelliler Erkek Milli Futbol Takımı, son hazırlık kampını İstanbul ’da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yaptıktan sonra İtalya’ya hareket etmişti.
D Grubunda yer alan Murat ve Zübeyirli İşitme Engelli Erkek Milli Futbol Takımı 23 Haziran Perşembe günü saatler 10:00’ı gösterdiğinde Suudi Arabistan, 25 Haziran Cumartesi günü ise Arjantin ile oynayarak grup maçlarını tamamlayacak. 
İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı’nın Teknik Sorumlusu Ali Metin, "Oyuncularımın Perşembe günü oynayacakları Suudi Arabistan karşısında daha iyi bir oyun sergileyeceklerine ve rahat bir galibiyet alacaklarına inanıyorum. Galibiyetten dolayı tüm oyuncularımızı kutluyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim