Yalova’da son olarak Süper Amatör Küme ekiplerinden Teşvikiye Belediyespor’u çalıştıran eski B Klasman Hakemimiz Tugay Kaan Numanoğlu’nun babası Levent Numanoğlu, Bölgesel Amatör Lig ekibi Ortaca Belediyespor’u çalıştırmaya devam edecek.
2016-2017 sezonunda topladığı 40 puanla Bölgesel Amatör Lig 8. Grubu  4. sırada tamamlayarak tarihinin en iyi sezonunu geçiren Ortaca Belediyespor, önümüzdeki sezonda da teknik direktör Levent Numanoğlu ile yola devam etme kararı aldı.
 Geçtiğimiz sezona teknik direktör Ümit Öztekin ile başlayan ancak ligin ikinci yarısında alınan olumsuz sonuçlar sonrasında karşılıklı olarak yollarını ayıran siyah-beyazlı kulüp, 18. haftadan itibaren göreve Levent Numanoğlu'nu getirmişti. Numanoğlu, takımın başında çıktığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde ederek siyah-beyazlıları play-out oynamaktan kurtardı. Maç başına 2,14'lük puan ortalaması yakalayan tecrübeli teknik adam, ligin son 4 maçında galibiyet serisi yakaladı.
Ortaca Belediyespor'da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurul sonrasında oluşan yeni yönetim, Süleyman Dağdelen başkanlığında çalışmalara başladı. Siyah-beyazlı camia aldıkları karar doğrultusunda önümüzdeki sezonda da tecrübeli teknik adam Levent Numanoğlu'na takımı emanet etme kararı aldı.

 

Editör: TE Bilişim