Yalova Gençlikspor’da başladığı hentbol hayatına 2001 doğumlu Nurçin Kocaman, 2. Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor Gençlik Kulübü’nde devam edecek. 2011 yılında hentbol antrenörü Uğur Akalp’in okul taramalarıyla dikkat çeken Kocaman, Anadolu Yıldızlar Liginde ki performansıyla Milli takım gözetmenleri tarafından Milli takım havuzuna alınmıştı.
Yalova Gençlikspor bayan hentbol takımı ile İzmir’de katıldığı 2. Lig Yükselme Bölgesel Lig müsabakalarında Kastamonu Belediyespor Gençlik Kulübü tarafından aldı. Kastamonu da katıldığı antrenmanlar sonrasında transferi gerçekleşen Nurçin Kocaman, Yalova Gençlikspor’dan transferi gerçekleşen ilk oyuncu oldu.
Nurçin Kocaman,” Hentbola başlamamda ve gelişim göstermemde emek veren başta kulüp başkanı Gencer İlhan, antrenör Uğur Akalp ve beden eğitimi öğretmeni Hasan Yıldız ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Yalova Gençlikspor hentbol antrenörü Uğur Akalp ise yapmış olduğu açıklamada yapmış oldukları çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını belirterek bu yıl başlatacağımız "Minik Eller Hentbol"da projesi ile 2004 2005 2006 doğumlu sporcularla yeni çalışmalar başlayacaklarını ve yeni Nurçin’ler yetiştirmek istediklerini vurguladı.
Editör: TE Bilişim