Yalova Belediyespor basketbol antrenörü Dağhan Oğuz, zor gruba düştüklerini ancak sezonu iyi yerde noktalamak istediklerini söyledi. Asansör takım olmak istemediklerini belirten Oğuz, kaliteli ve güçlü rakiplerin arasından sıyrılarak play-off'a iyi noktadan katılmak istediklerinin de altını çizdi.
Ciddi yapılanma içine girdiklerini belirten Yalova Belediyespor basketbol antrenörü Dağhan Oğuz," Geçen sezon zor bir savaş verdik. Bunun da sonucunda Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele etme hakkı elde ettik. Transfer döneminde ciddi bir yapılanma içine girdik. Önemli kararlar alarak buna uygun olarak hareket ettik. Abdi İpekçi'de yapılan kura çekimi sonrasında güçlü takımların bulunduğu gruba düştük. Hedefimiz iyi noktadan play-offlara katılmak. Bunun için vargücümüzle savaşacağız" dedi.
"Taraftarımıza büyük iş düşüyor"
Sezon boyunca taraftar desteğine ihtiyaç duyacaklarını belirten Oğuz, " Geçen sezon taraftarımızla bütünleştik ve önemli engelleri aştık. Bu sezon yine taraftarımıza büyük iş düşecek. Ancak bu sezon biraz daha sakin olmaları gerek. Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde evimizde oynayacağımız ilk maçımızı Çankırı Demirspor maçında alcığımız ceza sonrasında seyircisiz oynamak zorunda kalacağız. Basketbolda şehriyle bütünleşen bir ekip olmak istiyoruz. Bununla ilgili projelerimizde var. Bu sezon taraftarlarımızla önemli başarıla imza atmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim