Minik krampon Gençlerbirliği U-13 takımı forması giydiği dönemde 9. Saniyede attığı golle Yalova rekorunu kırmıştı. Spor Toto 3. Lig ekibi Çanakkale Dardanelspor A.Ş.’nin düzenlediği denemelere katılan Oğuzhan Sevim fiziği ve tekniği ile antrenörlerinin dikkatini çekmesiyle birlikte Kırmızı Beyazlı ekibinin yolunu sezon başında tutmuştu.

2014-2015 sezonunda Dardanelspor A.Ş. forması giyen Oğuzhan Sevim Coca-Cola Bölgesel Gelişim U14 Ligi'nde Galatasaray, İstanbulspor A.Ş., Eyüpspor, Beylerbeyi'ne karşı forma giydi.

"Mertcan'ın Profesyonel olması bekleniyor"

Dardanelspor A.Ş. forması giyen bir diğer Yalovalı futbolcu Mertcan Dursun ise futbola 2007 yılında Doğuşspor'da başlamış ve 2012-2013 sezonunda Kırmızı Beyazlı ekibe transfer olmuştu. 1998 doğumlu oyuncu 2014-2015 sezonunda Dardanelspor A.Ş. forması altında Coca-Cola Bölgesel Gelişim U17 Ligi'nde Galatasaray, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Bursaspor gibi rakiplere karşı 25 maça çıkarken 3 gol kaydetti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Dardanelspor A.Ş.'nin Mertcan Dursun'a ve Oğuzhan Sevim gelecek yıllarda profesyonel sözleşme imzalatması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim