Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’nun Samsun’da düzenleyeceği İşitme Engelliler Masa Tenisi Milli Takım Kampına Yalova’dan Garip Olcaş katılacak. 2016 Paralimpik Oyunlarına katılmak isteyen Yalova Belediyespor’un başarılı sporcusu, 20 Haziranda başlayan ve 3 Temmuz ile 10-17 Temmuz arasında yapılacak 2 kampta yer alacak. 
Başarılı sporcu, son olarak Isparta’da yapılan İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya kazanmış ve Samsun’da yapılacak Dünya Şampiyonası vizesi almıştı. 
Önce Dünya Şampiyonası’nda başarılı olmak ardından Rio Paralimpik oyunlarına katılmak istediğini belirten Garip Olcaş;” Hedefim kamp süresini en  verimli bir şekilde değerlendirmek. Ardından ise  18-25 Temmuz 2016 Samsunda yapılacak. İşitme Engelliler Dünya Masa Tenisi Şampiyonasında ülkemi ve ilimi gururla temsil  etmek istiyorum” dedi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova Belediyespor’un başarılı masa tenisçisi Garip Olcaş’a kamp süresi boyunca başarılar diledi. 
Editör: TE Bilişim