Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Özel Sporcular Milli Takımı, Riva'da kampa girdi. 17 kişilik kamp kadrosuna Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü'nden Hüseyin Budakoğlu'da davet edildi.
TFF'den yapılan açıklamaya göre, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek kamp 30 Temmuz Perşembe gününe kadar sürecek. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, desteklerinden dolayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Kampın müdürlüğünü A. İhsan Yıldırım yaparken, Mustafa Demirdağ, Tuğsal İskender, C. Temel Odabaşı antrenör olarak görev yapacak.
Hüseyin gururumuz oldu diyen Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü Başkanı Fatih Olğun, "Milli takım daveti alan  Hüseyin Budakoğlu'nu tebrik ediyorum. Takımımızı ve Yalova'yı en iyi şekilde temsil edecektir. Bu sezon ve geçmiş sezonlarda verdiğimiz çabaların ürünüdür. Gelecek yıllarda bu sayıyı arttırmayı planlıyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim