Ligde Yalova’yı temsil eden Yalova Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü 2014-2015 sezonunda A Grubunda Kırklareli Özel Sporcular Kulübü, Alanya Özgün Kardelen, Kocaeli Yaşam Koçluğu, Kütahya Çinikent, Zonguldak Özel Sporcular Kulüpleriyle mücadele edecek. Yalova ekibi ilk haftada evinde Kırklareli Özel Sporcular Kulübünü 12 Nisan Cumartesi günü Amatör Saha 2’de saat 13:00’da ağırlayacak.

Geçen sezon TOSSFED Türkiye Futbol Liginde başarıyla mücadele eden Yalova Özel Yıldızlar Spor Kulübü Futbol Takımı bu yıl şampiyon olmak için mücadele edecek.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yalova Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Olğun, geçen yılki kadroya 6 takviye yaptıklarını ve zaten güçlü olan takımın transferlerle daha da güçlendiğini söyledi.

Bu yıl ligde şampiyonluk mücadelesi vereceklerini belirten Başkan Olğun,” Bu yıl takımımıza İstanbul Şöhret Kurşunoğlu Spor Kulübünden Ahmet Akpınar ve Ramazan Beggöz’ü, İstanbul Özel  Dünyalar Gelişim Spor Kulübünden Ümit Hamza’yı, Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular Spor Kulübünden Oğuzhan Dağ’ı, Orhangazi İş Okulu Spor Kulübünden Ali Karataş’ı ve Bozüyük İş Okulu Spor Kulübünden Fuhat Bicup’u transfer etti. bunlara ek olarak özel sporcular liginde adından söz ettiren bir kaleci ve orta saha ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Transferlerle birlikte şampiyonluğun en büyük adayı haline geleceğiz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim