U-13 Ligi Play Off Grubunun 3. Hafta müsabakalarında Polisgücü ile Coşkunspor takımları karşı karşıya geldi. Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmayı Polisgücü Abdülkadir ve Doğukan’ın attığı gollerle 2-1 kazanarak gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen mücadelenin ilerleyen bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan ev sahibi takım Polisgücüspor, 27. dakikada geliştirdiği atakta Abdülkadir’in kaydettiği golle durumu 1-0 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısına da oldukça etkili başlayan Kırmızı-Beyazlı ev sahibi takım 33. dakikada geliştirdiği atakta Doğukan’ın golüyle skoru 2-0’a getirdi. Ancak kalesinde gördüğü ikinci golden sonra hemen toparlanan konuk ekip Coşkunspor 35. dakikada ani geliştirdiği atakta Tolgahan’ın golle skoru  2-1’e getirdi. bu golden sonra her iki takımda net gol pozisyonları yakalamasına rağmen değerlendiremeyince mücadeleyi Polisgücü 2-1 kazandı.

U-13 Ligi Play Off

Stat: Amatör 2

Hakemler: İrfan Demir***, Hamza Kanra***, Mustafa Karahasan***

Polisgücüspor: Özcan***, M.Mert***, Fuat***, Abdülkadir***, Abdülcabbar***, Salim xxx, Doğukan***, Fırat***, Arda***, Öner***, İ.Hakkı***

Coşkunspor: Alperen**, Selahattin**, Ethem**, Hasan**, Doğan**, Mehmet**, Burak**, Umut**, Tolgahan**, Berke**, Sami**

Goller: Dk.24 Abdülkadir 1-0, Dk.33 Doğukan 2-0 Dk.35 Tolgahan 2-1

Editör: TE Bilişim