Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Yalova Belediyespor’un başarılı antrenörü Kadri Kocacenk ve 6 sporcu Yıldızlar-Gençler Milli Takım Kampına davet edildi. 
Eskişehir’de 18-24 Haziran tarihlerinde yapılacak kampın ardından raketlerimiz 08 -17 Temmuz 2016 tarihleri arasında Hırvatistan'da yapılacak 59. Yıldızlar – Gençler Avrupa Şampiyonası’na katılacaklar.  Eskişehir’e antrenör Kadri Kocacenk ile birlikte sporcular Umut Emre Başsan, Tugay Yılmaz, Bilal Selim Tok, Yücel Ocak, Aybala Koçal ve Ece Haraç gittiler. 
Milli Takım ve Yalova Belediyespor Masa Tenisi Antrenörü Kadri Kocacenk, “Hedefimiz kamp süresini en verimli şekilde değerlendirmek ve 08 -17 Temmuz 2016 tarihleri arasında Hırvatistan'da yapılacak 59. Yıldızlar – Gençler Avrupa Şampiyonasında madalya sahibi olmak” dedi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova Belediye Spor Kulübü  antrenörü Kocacenk ve sporcular Umut Emre Başsan, Tugay Yılmaz, Bilal Selim Tok, Yücel Ocak, Aybala Koçal ve Ece Haraç’a kamp süresince başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim