Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF)’nun organize ettiği Gençler  Masa Tenisi  Milli Takım Kampı 22- 29 Ocak  tarihleri arasında Romanya’da start aldı. 
2020 Tokyo Olimpiyatları için altyapıya büyük önem veren TMTF Milli takım kampına Yalova Belediyespor’dan antrenörü Bayramali Yıldız’ın yanı sıra sporcular Tugay Şirzat Yılmaz, Bilal Selim Tok, Ece Haraç ve Aybala Koçal’ı da davet etti. Yalovalı raketler İstanbul’da yapılan Genç ve Yıldız En İyi 16´lar müsabakalarında adeta şov yapmıştı.
“Efe’ler Ankara’daki kampa davet edildi”
Ankara’da yapılan Küçükler-Minikler En İyi 16´lar müsabakalarında ilk 8 sporcu arasına giren Yalova Belediyespor’dan Efe Haraç ve Efe Hacıoğlu Milli kampa davet edildi. Ankara’da yapılacak kamp 31 Ocak Çarşamba günü son bulacak.
“Bizleri her zaman gururlandırdılar”
Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Başol Haraç,”  Masa tenisi antrenörlerimizin ve kulüp yönetimlerinin  yetiştirdiği sporcuların Yalova’mıza, ülkemize her daim  büyük sevinç ve gurur yaşatıyor. Milli takım kafilesinde yer alan Yalovalı sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Romanya’da ve Ankara’ya giden Milli sporcu ve antrenörlerimize verimli bir kamp dönemi dilediğini sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim