Geride kalan sezonda BAL’daki bir diğer temsilcimiz olan Kadıköyspor’un formasını giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu 2017-2018 sezonunda 21 maçta forma giyerken 7 gol atma başarısı gösterdi. Rıza Burak Kahrıman’ın U21 Liginde 3 maçı, TFF 2. Ligde 15 maçı, TFF 3. Ligde 44 maç 4 golü, Türkiye Kupasında 5 maçı 3 golü, Bölgesel Amatör Lig'de ise 92 maçı 17 golü bulunuyor.

Rıza Burak Kahrıman kimdir

14 Eylül 1988 Bayburt doğumlu olan Rıza Burak Kahrıman, futbola 1998 yılında Öncü Kolejspor’da başladı. 2000 yılında Yalovaspor’a transfer oldu. 2005 yılında Yalovaspor ile ilk profesyonel sözleşmesine imza attı. Daha sonra yarım sezon Orhangazi Gençlerbirliği'ne geçen oyuncu, 2007 yılında hayatının sözleşmesini yaparak Türkiye'nin en önemli kulüplerinden Beşiktaş'a imza attı. Aynı sezonun devre arasında yeniden Yalovaspor ile anlaşan oyuncu profesyonel futbol yaşamını Bozüyükspor, Karacabey Birlikspor A.Ş., Torbalıspor ve Sivas Belediyespor formalarını giydi. 2014 yılında Yalovaspor ile Amatör lige dönüş yaptı. Arkasından 2 sezon Altınova Belediyespor forması gidi. 68 Aksaray Belediyespor ve Yalova Kadıköy formalarını giyen oyuncu yeni sezonda Altınova Belediyespor formasını terletecek.

“Gece operasyonu sonrasında Fatih imzayı attı”

Altınova Belediyespor sportif direktörü Abdurrahman Güneş’le gece gündüz transfere devam ediyor. Gece operasyonu sonrasında Sarı Yeşilliler transfer döneminin gözde isimlerinden sol kanatta iki yönlü de oynayabilen Fatih Hüseyin Salım'ı kadrosuna kattı

Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş "Fatih benim takip ettiğim, genç yaşına rağmen kulüplerin bir çoğunun transfer listesinde ilk sıralarda yer alan bir oyuncu. Bende futbolcuyu aradım ve hedeflerimizi anlattım. Fatih ile her konuda anlaştık, yeni sezonda hem kulübümüze hem futbolcuya hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Fatih Hüseyin Salım Kimdir?

12 Temmuz 1997 Fatih doğumlu genç yetenek, futbola 2007 yılında Mecidiyeköyspor'da başladı. 2010 yılında Çeliktepe spor'a transfer oldu. 2016-2017 sezonunun ara transfer döneminde Şirintepespor'a transfer olan Fatih sergilediği futbolla takımının şampiyonluğun da önemli katkı sağladı. Geçen sezonda Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Çıksalınspor'da forma giydi.

Editör: TE Bilişim