Yalova’yı başarıyla temsil ettiklerine dikkat çeken, Özbek, Bu sene ilk defa okullar arası yıldızlar kategorisinde mücadele eden Saffet Çam Orta Okulu Masa tenisi takımının sezonu 3 kupayla tamamlamasının gurur verici olduğu da dile getirdi.

Turnuvada Saffet Çam Masa Tenisi ekibine destek veren Masa Tenisi Antrenörü Bayramali Yıldız, ‘’Henüz ilk senemiz olan yıldızlar kategorisinde gruptan çıkarak Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdik. Geçen yıl küçüklerde Türkiye Şampiyonu olmuştuk. Seneye sadece bir sporcumuzun üst kategoriye çıkacağını düşünürsek, alttan yapacağımız bir takviye ile yine iddialı konuma geleceğiz. Bu başarı aile, okul, Geçlik Spor ve kulüp işbirliği sonucu ortaya çıkan bir başarıdır. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

Türkiye Şampiyonası’nda Masa Tenisi Takımını yalnız bırakmayan Yalova Saffet Çam Orta Okulu Müdürü Hüseyin Özbek ‘’ Takımımızın maçlarını heyecan içinde izledik. Müsabakalar esnasında Yalova’mızdan övgüyle söz etmeleri bizleri gururlandırdı. Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza, antrenörlerimiz Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk’e teşekkür ederiz. Ayrıca desteklerini esirgemeyen Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a, Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Mesut Acar’a çok teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.      

 

Editör: TE Bilişim