SAfranspor:0 Esnafspor:0
Okan Saraçoğlu 2. Amatör Küme B Grubunun namağlup lideri Safranspor, 13. Haftada Esnafspor ile 0-0 beraber kalarak şampiyonluğunu ilan etti. 
Ahmet Saraç sahasında oynanan maçın ardından Sarı Siyahlılar kupasına kavuşurken, bu coşkuyu saha içerisinde ve Yalova sokaklarında coşkuyla kutladı.  Gerçekleşen kupa töreninde Safranspor’un şampiyonluk kupasını lige adı verilen merhum Okan Saraçoğlu’nun kardeşi Nalan Saraçoğlu takdim ederken duygusal anlar yaşandı.
“Bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti”
Okan Saraçoğlu 2. Amatör Küme B Grubuna şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Safransporlu futbolcu ve teknik heyet bu sözünü tuttu. 13. Haftada Esnafspor ile 0-0 berabere kalan Sarı Siyahlılar bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Safranspor geride kalan 13 haftada ise 9 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. 
Ahmet Saraç sahasında oynanan ve 90 dakikanın bitiş düdüğünün ardından Sarı Siyahlı renklere gönül veren taraftarlar ve futbolcular mutluluğu hep birlikte yaşadı. 
Safranspor’da forma giyen Hakan Toraman, “Rahmetli Okan Saraçoğlu kardeşimizin hatırına bu kıymetli formayı kısa süreliğine de olsa giymek bana onur verdi. Safranspor Kulübü başkanımız Gökhan Küçüker’in ricasını kırmadım ve futbolcu kardeşlerime kısa süreliğine de olsa sahada eşlik etmeye çalıştım. En büyük teşekkürü de bu lige Okan Saraçoğlu kardeşimizin ismini verdiği için Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Tamer Erbul hak ediyor. Safranspor camiası ve şahsım adına kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Merhum Okan Saraçoğlu’nun kardeşi Nalan Saraçoğlu sahaya inerek şampiyonluk kupasını Safranspor Kulübü Başkanı Gökhan Küçüker ve takım kaptanı Hakan Toraman’a takdim etti. 
Editör: TE Bilişim