Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin Kaptan Halı Sahada düzenlediği 14 Mart Tıp Bayramı Futbol Turnuvasında ikinci hafta geride kaldı.
 11 takımın yer aldığı turnuvada A Grubu’nda; Güvenlikgücü,  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Teknisyenler, Sağlıkspor, 112 Acil, Bemikspor ve Halk Sağlığı Futbol Kulübü takımları yer alıyor. B Grubu’nda ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1, Çınarcık Devlet Hastanesi, Genel Sekreterlik, Atakentspor ve Halk Sağlığı 2012 takımları mücadele ediyor. Grup maçları sonunda ilk 2 sırayı alacaklar, doğrudan yarı finale yükselecek ve takımları, çapraz eşleşme sonunda karşı karşıya gelecek. Yarı finali kazanacaklar, büyük finalde kozlarını paylaşacaklar. 5 Nisan’da bitecek grup maçlarından sonra yarı finaller, 11 Nisan’da oynanacak. Büyük final müsabakası da 14 Nisan tarihinde yapılacak.
İkinci hafta maçları kapsamında A Grubunda Güvenlik Gücü rakibi Bemiks Spor’a 4-2 mağlup olurken, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Teknisyenler rakibi Sağlıkspor’u 8-4 yendi. Bol gollü geçen maçta 112 rakibi Halk Sağlığı’nı 6-52lik skorla geçti. 
B Grubunda ise Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 1 takımı ise şampiyonluğun favorilerinden Atakentspor’a 5-4 boyun eğdi. Halk Sağlığı 2012 takımı ise maça çıkmayınca Genel Sekreterlik takımı hükmen 3-0 galip ilan edildi. 
Editör: TE Bilişim