Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a spor camiasından ziyaretler sürüyor. Salman son olarak Yalova Tenis Kulübü ailesini, Yalova Su Sporları ve Yelken Kulübü’nü ve eski Milli futbolcu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'yı ağırladı.
“Sporculara başarılar diledi”
Geçtiğimiz günlerde Yalova Tenis Kulübü’nde düzenlenen Yaz Kupası turnuvasında ve Bursa ile Kocaeli’nde yapılan turnuvalarda derece elde eden sporcular, kulüp başkanı Nurullah Başol, antrenör Hüseyin Tunç yer aldı.
Salman,” Türkiye Tenis Federasyonu Yalova temsilciliği yönetimi, antrenör ve ülkemiz genelinde yapılan turnuvalarda başarıya giren sporcularımızı makamda konuk ettik. Başarılarının daim olması diliyorum” dedi.
“Başer ve Deviren’i ağırladı”
Salman’ın diğer konukları ise Yalova Su Sporları ve Yelken Kulübü Başkanı Nadir Başer, Başkan Yardımcısı Mustafa Deviren ve yönetimi oldu. Su şehri olan Yalova’da yapılacak sportif faaliyetler hakkında Salman ve Başer fikir alışverişinde bulundu.
“Sancaklı kutlamalar için Yalova’ya geldi”
Türk futbolunun önde gelen isimlerinden üç büyüklerde ve Milli takımda forma giymiş MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’da Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Yalova'ya gelişinin 87.yılı kutlamalarına katılan Sancaklı’ya Salman çeşitli hediyeler takdim ederken futbol dolu sohbet ettiler.

 

 

 

Editör: TE Bilişim