Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ramazan Şehri’nde bulunan Şeffaf Oda’da Fight Night 1 organizatörü Poyraz Recep Seyrek ve altın kemer için mücadele edecek Yalovalı K1 sporcusu Nurullah Güneysu’yu ve sporcuları ağırladı.
Başkan Salman’ı 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi TİGEM Anatolia Beach Club’ta yapılacak Fight Night 1 dövüş organizasyonuna davet eden Seyrek, Yalova’da ilk kez düzenlenecek bu organizasyona tüm sporseverleri davet etti. World Boxing Union (WBU) ve Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun destek verdiği ve PRS Fight Academy’nın organizasyonunu üstlendiği gecede Dünya’nın en iyi dövüş sporcuları Yalova’da mücadele edecek. 
PRS Fight Academy’nin sahibi Poyraz Recep Seyrek,”Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’ın bize verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum. Bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi ve hep destek oldu. 15 Temmuzda Yalova unutulmaz bir gece yaşayacak. Dünya’nın en iyi sporcuları mücadele edecek. Tüm sporseverleri bu organizasyona davet ediyorum. Ayrıca bu organizasyonumuz TGRT EU’dan da canlı yayınlanacak” dedi. 
Editör: TE Bilişim