Yalova Voleybol Küçük Kızlar Mahalli Lig Müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final maçları ve kupa töreni ile sona erdi. Sezonu namaglup şampiyon olarak tamamlayan Acarspor A takımına kulüp başkanı Mehmet Ali Uzman verdi. final maçını kaybederek sezona 2. Sırada nokta koyan Acarspor B  takımı sporcuları ikincilik kupalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanı Musa Aslan’ın ellerinden aldı.

Üçüncülük sevinci yaşayan Yalova Gençlikspor Bayan Voleybol takımına kupasını ise Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi’nden Şafak Baş verirken, dördüncü olan Gökçederespor’a kupasını Acarspor Voleybol Antrenörü Nejdi Serbest takdim etti.

Velilerin ders isyanı

Voleybol Küçük Kızlar Mahalli Liginde şampiyon olan Acarspor’un grup müsabakalarına katılacak olması sebebiyle sporcuların derslerinden geri kalmamalarını isteyen veliler 23-27 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalara Yalova’nın ev sahipliği yapması doğrultusunda Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a dilekçe verdikleri öğrenildi. Kaplan’a dilekçeye vereceği kararın olumlu olması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim