Yalova Tenis Kulübü’nün şampiyon raketleri Egemen Atak ve Mert Balaban, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. İki minik sporcuya ziyaretlerinde antrenörleri Selami Yıldız ve aileleri de eşlik etti.
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Bursa’da Podyum Yaz Kupası’nda Egemen Atak 10 yaş tekler ve çiftlerde Mert Balaban İse 9 yaşta şampiyon oldu. 
2 sporcuyu kutlayan ve çeşitli hediyeler veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,” Bursa'da düzenlenen Yaz Kupasında Egemen Atak 10 yaş grubunda teklerde ve çiftlerde şampiyon olurken, Mert Balaban ise 9 yaş grubunda yine aynı başarıyı göstererek teklerde birinci olmuşlar. Her iki sporcumuzu ve antrenörlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
Egemen Atak ve Mert Balaban’ın antrenörü Selami Yıldız,” 2 sporcumuzun Bursa’da elde ettiği şampiyonluklar bizleri çok mutlu etti. Ramazan Bayramı öncesi bize en güzel hediyeyi vermiş oldular. Bizde başarımızı Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman’la paylaştık. Bizlere her zaman destek olan olmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 
Editör: TE Bilişim