Sultaniyespor:1 Termal Belediyespo:2
2015-2016 sezonu Yalova Group Süper Amatör Kümenin 20. Haftasının ardından Termal Belediyespor, deplasmanda aldığı Sultaniyespor galibiyeti sonrasında şampiyonluğunu ilan etti. Çiftlikköy sahasında oynanan maçta Yeşil Beyazlılara şampiyonluğun kapılarını aralayan goller ise Doğan ve Murat’tan geldi. 
Karşılaşmaya iki ekipte kontrollü başlarken hem ev sahibi Sultaniyespor hem de konuk Termal Belediyespor golü bulamayınca soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gittiler. Şampiyonluk için dakika sayan Termal Belediyespor ikinci yarıya hızlı giriş yaparak dakikalar 48’i gösterdiğinde Doğan’la 1-0 öne geçti.
Bu gole ev sahibi ekip 80. Dakikada geliştirdiği atakta kazandığı penaltı da Kerim’in ayağından bulduğu golle cevap verdi ve skora 1-1’lik eşitliği getirdi. Son bölümde baskısını arttıran Termal’de Sultaniye savunmasının yaptığı hata sonrasında topu önünde bulan Murat, 30 metre mesafeden topu boş kaleye göndererek takımını 2-1 öne geçirdi ve bitime iki hafta kala şampiyonluğu getiren gole imzasını atmış oldu. 
Editör: TE Bilişim