15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Yalova’da ilk kez düzenlenen Geçtiğimiz günlerde kentimizde ilk kez düzenlenen World Boxing Union (WBU) ve Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun da destek verdiği K1 organizasyonu olan Fight Night 1'i organize eden Poyraz Recep Seyrek ve şampiyon oğulları Ali Seyrek, Emre Seyrek ve Muhammed Ali Seyrek Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.
PRS Fight Academy sahibi ve Fight Night 1'in organizatöre Poyraz Recep Seyrek, Başkan Vefa Salman’a gecede teşekkür plaketi vermişti.
“Spor yaşantılarında başarılar diliyorum”
Yalova’nın çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığına vurgu yapan Salman,” Poyraz Recep Seyrek ve babasının izinde giden, spora gönül vermiş ve bir çok başarı elde etmiş çocukları M.Ali Seyrek, Emre Seyrek ve Muhammed Ali Seyrek ziyaretimize geldiler. Kendilerine başarılar diliyor, Allah kazasız belasız bir spor yaşantısı nasip etsin diyorum” dedi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden organizatör Poyraz Recep Seyrek,” Yalovalılara unutulmaz bir gece yaşattığımızı düşünüyorum. Bunun devamını gelecek yıllarda sağlayacağız. Başkanımız Vefa Salman ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim