Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a ilk ziyareti Önder Dershanesi öğrencisi Engin Çeşmeci ve Önder Dershanesi kurucuları İsmail Türk ile Bahadır Aladağ gerçekleştirdi. LYS şampiyonu Engin Çeşmeci’nin kendi branşının dışında diğer alanlarda da birinci olduğunu belirten Aladağ, Engin Çeşmeci’nin diğer öğrencilere örnek olmasını amaçladıklarını ifade etti.

Engin Çeşmeci’nin ciddi bir başarıya imza attığını söyleyen Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Çeşmeci’yi ve eğitiminde emeği geçen öğretmenleri tebrik etti. Başkan Koçal, başarılı öğrenciyle kariyer sohbetinde bulundu.

 

“AVRUPA 3.SÜ İBRAHİM İLE GURUR DUYDUK”

13-22 Temmuz 2012 tarihlerinde Avusturya'da yapılan Avrupa Yıldızlar Gençler Masa Tenisi Şampiyonası’na ülkemizi temsilen katılan ve Yıldızlar kategorisinde Avrupa 3.sü olan Yalovalı sporcu İbrahim Gündüz Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’ı ziyaret etti. Ziyarete, Antrenör Bayramali Yıldız ile Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu da katıldı.

Uzun zamandır ülkemiz adına elde edilemeyen bir başarıya imza atarak hem ülkemizin hem de Yalova’nın gurur tablosu olan İbrahim Gündüz’ü ve teknik ekibi tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, başarılardan gurur duyduğunu belirtti Masa tenisi takımının artık ulusal dereceleri amaçladığını söyleyen Başkan Koçal, antrenör Bayramali Yıldız ve sporcu İbrahim Gündüz’den müsabakalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Koçal, günün anısına ziyaretçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Editör: TE Bilişim