Bursa Nilüfer Stadında oynanan maçta Sarı Yeşilli temsilcimiz 2-0 öne geçmesine karşın maçın son bölümlerinde kalesinde gördüğü gollerle 3-2 mağlup olurken, gelecek için umut verdi.

Yeni transferlerin ilk kez görücüye çıktığı maçta Altınova Belediyespor teknik patron Resul Kuzu nezaretinde Spor Toto 3. Lig takımlarından Nilüferspor ile kozlarını paylaştı.

2014-2015 sezonunda kulvarda Yalova’yı temsil edecek olan Sarı Yeşilliler ilk hazlık maçında Nilüferspor ile karşı karşıya gelirken maça iki takımda kontrollü başladılar. İlk 45 dakikalık devrede taraflar, gol bulamayınca soyunma odasına 0-0 golsüz eşitlikle gidildi. Müsabakanın ikinci yarısına çok iyi başlayan temsilcimiz, 48.dakikada Burak’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra iki takım da gol pozisyonlarına girdi. Mücadelede dakikalar 77’yi gösterdiğinde Altınova Belediyespor, siyahi oyuncusu Uche ile farkı 2’ye çıkardı. Son bölümlerde oyuncu değişiklikleri oldu. Bu değişikliklerden sonra üst üste pozisyonlara giren Nilüferspor, 3 gol birden buldu ve temsilcimiz karşısında 3-2’lik üstünlüğü yakaladı. Maçı 3-2 mağlup kapamasına rağmen temsilcimiz ilerisi için umut verdi.

Editör: TE Bilişim