Ziyarette konuşan Satranç Temsilcisi Uyrun, Yalova’daki satranç ailesi olarak Yalova’ya atanan Metin Kaplan’a yeni görev yerinde başarılar dilediklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Metin Kaplan “Satranç özellikle okullarda yaygın olması gereken bir spor dalı.Bu doğrultuda satrancın okullarda yaygınlaşması ve geliştirilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği yapacağız” şeklinde konuştu.

Yalova Havacılık Kulübü de Kaplan’ı ziyaret etti

Yalova Havacılık Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Baş, Ali Varelci ve Burhan Tuğtekin, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Havacılık Kulübü Üyeleri “Biz Yalova Havacılık Kulübü olarak Tatvan ve İstanbul gibi bir çok bölgede düzenlenen organizasyonlara katılım sağlayarak Yalova ilinin ismini duyurmaya gayret ediyoruz. Sizinde desteklerinizle tüm Türkiye’de isminden bahsettiren bir kulüp olmak istiyoruz. Kulüp olarak müdürümüz Metin Kaplan’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek” sözlerini tamamladılar.

Yalova’daki havacılığın gelişmesi için her zaman destekçi olacaklarını belirten Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan“Havacılığın bir ile her yönden çok büyük katkısı olmakta. Bizde İl Müdürlüğü olarak havacılarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim