Organizasyon Küçükler'de ve Yıldızlar'da Pendik Satranç Spor Kulübü, Kadınlar’da ise Tarsus Zeka Satranç Kulübü’nün zaferiyle sonuçlandı.

9 tur süren şampiyona’da; Küçükler'de 21 takım 118 sporcu, Yıldızlar'da 16 takım 80 sporcu, Kadınlar’da ise 18 takım 50 sporcu olmak üzere toplam 55 takım ve 248 sporcu kıran kırana ve centilmence bir mücadele sergiledi.

Çiftlikköy Altınkale Satranç Spor Kulübü sporcusu Eray Kılıç, Çorum’daki şampiyonada küçüklerde 1. Masa ikincisi olarak gümüş madalya kazanırken, kulübün kadın takımı ise son maçını kaybetmesiyle üçüncülüğü kaçırmış oldu. Yalova Belediyespor’un başarılı sporcusu Gülce Nehir Kara ise 4. Masada üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Yalova Belediye Sporlu bayan sporcumuz Gülce Nehir Kara 4 masada 3. olarak bronz Çiftlikköy Altınkake Satranç Sporcumuz Eray Kılıç ise küçüklerde 1. Masada ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Kızlar takımımız son maçı kaybederek 3.lüğü kaçırdılar. Kulübümüze destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Sayın Ali Murat Silpagar'a ve Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa’ya desteklerinden ve satranç sporuna verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim