Yalova Satranç Temsilcisi Erkan Şat, satranç sporuna destek veren Yalova Hayme Hatun Anaokulu Müdürü Sevil Bakır’a plaketi verdi. Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yer alan Hayme Hatun Anaokulu’nu ziyaret eden Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat ve 2. Kademe Satranç Antrenörü Saniye Çelebi, desteklerinden ötürü Bakır’a da teşekkür etti. Bakır da Şat ve Çelebi’ye nazik ziyaretleri ve plaket sunmalarından dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi. Okul şuana kadar yetiştirdiği 2 sporcusunu Milli takıma gönderirken, bu yıl 200 sporcu öğrenciyi satranç sporuyla tanıştırdı.
Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde yer alan Hayme Hatun Anaokulu, satranç sporuna verdiği destekle dikkat çekiyor. Yalova çapında yapılan organizasyonda bütün öğrencileri ile turnuvalarda yer alan Hayme Hatun Anaokulu aldığı derecelerle de dikkat çekiyor.
Satranç sporunun öğrenciler üzerinde önemli etkisi olduğuna belirten Hayme Hatun Anaokulu Müdürü Sevil Bakır, “İnşallah çocuklarımız, aldıkları satranç eğitimlerini ileride de devam ettirerek, ilimiz ve ülkemiz sporcuları arasında en üst seviyelerde kendilerine yer bulurlar. Bu konuda satranç eğitimlerimiz devam ediyor. Elimizden geldiği kadar satranç ve diğer spor branşlarına da katkıda bulunacağız” dedi.
Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat ise, “Hayme Hatun Anaokulu’nda bulunan 200 öğrencinin tamamı satranç müsabakalarına katılım sağlıyor. Yani okulun tamamı satrancı seviyor. Bu konuda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen okul müdürümüz Sevil Bakır’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim