Üç ziyarette de Voleybol takımının tam kafile olarak yer aldığı ziyarette Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi Müdürü Yardımcısı Adnan Akalın, Okul Aile Birliği Üyesi Füsun Baş ve Antrenör Mahmut Kahveci’ de yer aldı.

“İlk Ziyaret Kaplan’a“

Kırklareli’nde şampiyon olan Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi voleybol takımı ilk ziyaretini Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a yaptı.

Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “2014-2015 yılı okul sporları kapsamında yapılan Genç Kızlar B Voleybol müsabakalarında kızlarımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim. Bu müsabakaların birer basamak olduğunu, merdivenleri yavaş yavaş çıkarak başarıya ulaşacaklar. Burada başarı elde eden sporcular 19-22 Ocak 2015 tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan yarı finallere gitmeye hak kazandılar” dedi.

“İkinci Ziyaret Mete”

Ziyaretlerine devam eden Şehit Osman Altınkuyu’nun sultanları Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’yi de ziyaret etti. Gelen şampiyonluktan mutluluk duyduğunu belirten Mete, takıma Bursa’da da başarılar diledi.

“Son ziyaret Salman’a”

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Yalova Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’nin ardından Şehit Osman Altınkuyu Andolu Lisesi voleybol takımı,  Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi Müdürü Yardımcısı Adnan Akalın, Okul Aile Birliği Üyesi Füsun Baş ve Antrenör Mahmut Kahveci son ziyareti ise Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a yaptı.

“Zor rakipler var”

Şehit Osman Altınkuyu Andolu Lisesi voleybol takımını Türkiye Şampiyonası yarı final maçlarında güçlü rakipler bekliyor. 19-22 Ocak tarihleri arasında Bursa’da oynanacak müsabakalarda temsilcimizin rakipleri arasında bölge maçlarını başarıyla tamamlayan İstanbul birincisi Özel Sarıyer Doğa Anadolu Lisesi, Bursa birincisi Özel Bahçeşehir Bursa Anadolu Lisesi, Afyonkarahisar şampiyonu Sandıklı Yunus Emre Anadolu Lisesi, Muğla birincisi Bodrum Anadolu Lisesi,  Sakarya birincisi Sakarya Anadolu Lisesi, Antalya ikincisi Karatay Anadolu Lisesi ve İstanbul üçüncüsü İ. Kurşunoğlu Anadolu Lisesi bulunuyor.

Editör: TE Bilişim