Yalovagücü:3 Polisgücü:0
Yalova U-11 Ligi Play- Off Grubu’nun son karşılaşmasında Yalovagücü ile Polisgücü takımları kozlarını paylaştı. Amatör Saha 2’de oynanan maçı Yeşil Beyazlılar 3-0’lık net skorla galip gelerek sezona 3 puanla nokta koydu.
2013-2014 sezonu U-11 Ligi’nde ikinci olan Yalovagücü’ne galibiyet getiren goller Bora, Kubilay ve Ali Eren’den geldi.
Amatör Saha 2’de oynanan 50 dakikalık mücadeleye iki ekipte kontrollü başladı. Ancak ilerleyen bölümde ağırlığını koyan Yalovagücü rakibinin basit hatalarını tehlikeli ataklarla değerlendirmeye başladı. Maçta dakikalar 13’ü gösterdiğinde gelişen Yeşil Beyazlı ekibin atağında Bora attığı şık golle takımını 1-0 öne geçirdi. 
Bulduğu golle birlikte orta sahada üstün futbolunu devam ettiren Yalovagücü rakibinin toparlanmasına izin vermedi. Müsabakanın 25. dakikasında gelişen Yeşil-Beyazlıların atağında Kubilay durumu 2-0’a taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
Mücadelenin ikinci yarısına da etkili başlayan Yalovagücü farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeyi sürdürdü. Karşılaşmanın 32. dakikasında gelişen ev sahibi ekibin atağında atağında Ali Eren durumu 3-0’a getirdi ve müsabakanın skorunu belirleyen isim oldu. Alınan bu skor sonrasında Yalovagücü topladığı 6 puanla play-off grubunu 2. Sırada tamamlarken, Polisgücü ise 3 puanla 3. Sırada yer aldı. 
U-11
Stat: Amatör Saha 2
Hakem: Celal Hoşgör ***
Yalovagücü: Tayfur Taha ***, Ali Eren ***, Yunus Emre ***, Yiğit ***, Kubilay ***, O. Efe ***, Kadir ***, Bora ***
Polisgücü: Emirhan **, Emrullah **, Ömer **, Orhan **, Emir Kaan **, Azat **, Burak **, Erkan **
Goller: Dk.13 Bora 1-0, Dk.25 Kubilay 2-0, Dk.32 Ali Eren 3-0
Editör: TE Bilişim