17 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada A Grubunda Yalova Üniversitesi, Emniyet Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü ve Yalova Valiliği yer alırken, B Grubunda ise İl Müftülüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü mücadele ediyor. Bu yıl 3.’sü düzenlenen ve 8 takımın katıldığı turnuvanın santra vuruşunu Yalova SGK İl Müdürü Ali Gencer yapmıştı.

İlk hafta müsabakalarında A Grubunda Emniyet Müdürlüğü rakibi Yalova Üniversitesi’ni 3-1 ile geçerken, Yalova Valiliği ile Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü arasındaki müsabaka 3-3 sona erdi.

B Grubunun ilk hafta müsabakalarında İl Jandarma Komutanlığı rakibi İl Müftülüğü’nü 2-0 ile geçerken turnuvanın ev sahibi takımı özelliğini taşıyan Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ise Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’ne 3-2 mağlup oldu.

Turnuvanın 2. Haftasında 25 Nisan Çarşamba günü A Grubunda saat 17:45’te Yalova Valiliği ile Yalova Üniversitesi, saat 19:05’te ise Emniyet Müdürlüğü ile de Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü karşı karşıya gelecek.

B Grubunun 2. Hafta karşılaşmalarında 24 Nisan Salı günü saat 17:45’te İl Jandarma Komutanlığı ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, saat 19:05’te ise Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile de İl Müftülüğü karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim