17 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada A Grubunda Emniyet Müdürlüğü, B Grubunda ise İl Jandarma Komutanlığı 2 maçını da kazanarak Betpark gruplarından çıkmayı garantilemişlerdi.

Grupta ki son maçlar öncesinde A Grubunda 3 puanı bulunan Yalova Üniversitesi gruptan çıkma yolunda bir adım önde olmasına karşın 1’er puanı bulunan Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü ve Yalova Valiliği’nin de gruptan çıkma şansları bulunuyor.

B Grubunda ise İl Müftülüğü’nün gruptan çıkma şansı bulunmazken SGK ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün gruptan çıkma şansı bulunuyor.

A Grubunda 3. hafta müsabakaları kapsamında Ahmet Saraç Sahasında yapılacak olan 3. hafta müsabakalarının ilk gününde Yalova Üniversitesi Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, Yalova Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü karşı karşıya gelecek.

B Grubunda 3. Hafta karşılaşmalarının ikinci gününde ise İl Müftülüğü ile Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü kozlarını paylaşacak. Haftanın son maçında ise mutlak galibiyete ihtiyacı olan SGK İl Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı takımları karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim