Ön kayıt işlemini müteakiben web sayfasından alınacak kayıt formu okul müdürü tarafından imzalanarak, sağlık raporları ve veli izin formları ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor. Turnuva son başvuru tarihi 18 Nisan 2012 olup bu tarihten sonra yapılacak başvurular asla kabul edilmeyecektir. Müsabaka programları veya bilgi edinmek istenen diğer konularda katılımcı okullar 444 6 645 (NHL) nolu telefondan Nike Halı Saha Ligi çağrı merkezini veya turnuva kayıt sorumlusu Uğur AKALP’i 0554 886 73 99 nolu telefondan arayarak bilgi edinebilirler.

Nike Halı saha Ligi; 1997, 1996, 1995 yılı doğumlu erkek öğrenciler arasında düzenlenecektir. Okullar birden fazla takım ile katılabilirler:

Mevcudu;

a) 1-500 öğrenci arasında olan okullar 1 takım

b) 501 – 1000 öğrenci olan arasında olan okullar 2 takım (X Lisesi A Takımı, X Lisesi B Takımı)

c) 1001’den fazla öğrencisi olan okullar 4 takım ile (X Lisesi A Takımı, X Lisesi B Takımı, X Lisesi C Takımı, X Lisesi D takımı) katılabilirler. Aynı okuldan birden fazla takımla katılımın sağlandığı durumlarda bir sporcu ancak ve ancak kayıtlı olduğu takımda yer alabilecektir.

Takım yöneticileri, 02-18 Nisan 2012 tarihlerinde görevlendirecekleri takım kaptanları ile www.nikehalisahaligi.com adresinden ön kayıt yapılmasını sağlayacaklardır. Ön kayıt işlemini müteakiben web sayfasından alınacak kayıt formu okul müdürü tarafından imzalanarak, sağlık raporları ve veli izin formları ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

Müsabakalar 15’er dakikalık 2 devreden oluşacak olup 6 oyuncu (5 oyuncu+1kaleci) yer alabilecek ve müsabaka listesinde en fazla 10 sporcu yazılabilecektir. Oyuncu değişiklik hakkı 4 olacaktır. TFF tarafından tescili yapılmış 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında TFF tarafından amatör ve/veya profesyonel müsabakalarda yer almak amacıyla lisans almış sporculardan en fazla ikisi (2) 15 kişilik takım listelerinde yer alabilir.

Okul takımları, sporcu öğrenci listeleri ve müsabakalar ile ilgili tüm bilgiler “Nike Halı Saha Ligine” ait www.nikehalisahaligi.com web sayfasında yer alacak olup müsabakalar ait yer-saha-tarih-saat-rakip ve benzeri bilgiler ilgili web sayfasından takip edilecektir. Müsabaka programı ile ilgili ayrıca bilgilendirme yazısı katılımcı okullara gönderilmeyecektir.

Editör: TE Bilişim