Portekiz'de düzenlenen Avrupa Gençler ve Yıldızlar Şampiyonası'nda Avrupa üçüncülüğünü elde eden ve ödül töreni sebebiyle Milli takım kafilesinden ayrı dönen Yıldız Kız Milli Takım sporcularımız Ece Haraç ve Özge Yılmaz ile Yıldız Kız Milli takım antrenörümüz Halil Adak, yurda dönüşlerinde İstanbul Yeşilköy Atatürk Hava limanında çiçeklerle karşılandılar.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen karşılamada, hava limanında bulunan vatandaşlarda yaptıkları tezahürat ve alkışlarla Milli sporcularımıza destek verdiler. 
Yapılan karşılama töreninde TMTF Yönetim Kurulu üyesi Başol Haraç, Yalova Belediyespor’un ve Erkek Milli takımlar Antrenörü Bayramali Yıldız, Organizasyon Kurulu üyesi Nadir Başer ve İstanbul İl Temsilcisi Abdullah Yılmaz hazır bulundular.
Takım maçlarında ekip arkadaşları Şükran Cangir ve Betül Töz ile Avrupa üçüncülüğünü elde ettikten sonra, yıldız çift kızlarda da Avrupa üçüncüsü olarak ikinci madalyayı kazanan Özge Yılmaz ve Ece Haraç kendilerine yapılan karşılama töreninden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

 

Editör: TE Bilişim