Sugören 9. Şehit Mustafa İnan Halı Saha turnuvasında 4. Hafta oynanan 3 karşılaşma sonrasında tamamlandı. Bu haftanın açılış maçında ise Maşatlıkspor ile Yeşil-Mavispor kozlarını paylaştı.
Hakemliğini Mehmet Taşçı’nın yaptığı karşılaşmada genç rakibi karşısında bulduğu gollerle ev sahibi ekip sahadan 8-4 galip ayrılmayı başardı.
Günün ikinci maçında ise hakemliğini Orhangazi Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü görevlisi Şeref Öztürk’ün yaptığı maçta Körpelerspor ile Pomakspor karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve başa baş geçen maçın ilk yarısı 2-2 biterken, ikinci yarıda açılan konuk ekip peş peşe gelen gollerle sahadan 6-3 galibiyetle ayrıldı.
4. haftanın son maçında ise şampiyonluğun iki favorisi Kungirikspor ile Zeyintinlikspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ise Sugören Gençlerbirliği’nin eski oyuncusu Necati Yavuz yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 3-0’lık lehine sonuçlandı. İkinci yarıda Zeytinliksporda yaşanan sakatlıklar ve kaçırılan penaltı sonrası maçı Kungrikspor 6-0 kazandı.

 

 

Editör: TE Bilişim