2016-2017 sezonu kapsamında oynanacak Yalova Group Süper Amatör Kümede heyecan 29 ve 30 Ekim tarihleri arasında oynanacak 6 karşılaşma ile start alacak. 12 takımın yer aldığı ligde şampiyon olan ekip Bölgesel Amatör Lige yükselme yada play-out oynama şansı yakalayacak.  22 haftalık maraton sonunda ise 2 takım ligden düşecek. Yalova Group Süper Amatör Kümede Taşköprüspor ve Yenimahallespor ligin yeni ekipleri olacak.
Ligde ilk santra ise 29 Ekim cumartesi günü Çiftlikköy Belediyespor ile Hersekspor arasında oynanacak ve 13:00’da başlayacak maçla yapılacak. Aynı gün Termal İlçe Sahasında ise Yenimahallespor rakibi Armutlu Belediyespor’u 15:00’da konuk edecek.
30 Ekim Pazar günü ise 14:00’da başlayacak maçlar kapsamında Çiftlikköy İlçe Stadyumunda Sultaniyespor-Teşivkiye Belediyespor, Çınarcık İlçe Stadyumunda Çınarcık Belediyespor ile  Kadıköyspor, Taşköprü Belde sahasında Taşköprüspor ile Esenköyspor, Termal İlçe Stadyumunda ise Termal Belediyespor ile Tavşanlı Belediyespor kozlarını paylaşacak.  

Editör: TE Bilişim