Daha önce birçok başarıya imza atan Sarp Ege Seyrek 10 yaş grup maçlarında ilk gün İzmit  Tenis Kulübü sporcusu Arda Renda’yı 4-0/ 4-0’lık setlerle 2-0 mağlup etti.   2.gün ise ENKA spor kulübünden Eros Yakınçam’la karşılaşan Seyrek rakibini 5-3/4-0 setlerle 2-0 yenmeyi başardı. 3.gün  TED spor kulübünden Zafer Deniz Eroğlu ile karşılaşmış ve onu da (4-1, +-0) 2-0 yenmiştir. Final Maçında ise İzmit Tenis Kulübünden Güney Ünal’ı 4-0,4-0  2-0 yenme başarısı göstererek bu kategoride turnuva 1.’si oldu.

Yalova Tenis Kulübü’nün bir diğer başarılı raketi Egemen Atak birinci gün Gebze Tenis Kulübünden Doğukan Tanrıverdi’yi 1-4,5-4,7-1 setlerle 2-1, ikinci gün Ataşehir Tenis Kulübünden  Demirhen Özdemir’i 4-0,4-2 setlerle 2-0 ve üçüncü gün ise ENKA spor kulübünden Murat Osman Uras’ı 4-1,4-0 setlerle 2-0 yenerek finale kaldı. Finalde ise Beykoz Tenis kulübünden Efe Baypars Kahramanı 4-0,4-1 setlerle 2-0 yenen Atak, turnuvada birinci olma başarısı gösterdi.  Yalova Tenis Kulübü’nün bir diğer sporcusu Emirhan Demir Taçspor ve Enka spor kulübü sporcularını 2-1, 2-0 yenmiş ancak Enka spor kulübünden rakibiyle oynadığı maçı kaybetti. Demir,  3.lük maçını ferdi sporcu Emre Gür’le  yaptığı zorlu  maçı tie-break  oyunu sonucu  (1-4,4-1,3-7) 1-2 yenildi. Ege  Balcı ise  yaptığı zorlu mücadele sonucu  TED spor ve Enka spor kulübü sporcularına karşı yaptığı maçları  1-2,1-2 kaybetmesine rağmen Zekeriye Köy Tenis Kulübü ve Taç spor kulübü sporcularını 2-0, 2-0 yenmeyi  başarmıştır. 

Yalova Tenis Kulübü Başkanı Nurullah Başol,”Kulübümüz saflarına yeni katılan bu sporcularımızı çok sıkı bir çalışmayla  turnuvaya hazırlayan Kulüp Antrenörü Selami Yıldız’ı ve sporcularımızı  başarılarından dolayı kutluyorum. Ayrıca sporcularızın yetişmesi için gerekli tüm desteği veren sporcuların Ailelerine ve yönetim kurulumuza  teşekkür ediyorum.Kurumsallığı ön planda tutan Yalova Tenis Kulübü olarak hedefimiz küçük yaş gurubu sporcu yetiştirerek ilk etapta milli takıma sporcu verebilmektir.

Editör: TE Bilişim