Taşköprüspor:2 Kurtköyspor:1
1.Amatör Küme B Grubunun 5. Haftasında formda olan Taşköprüspor saha ve seyircisi önünde lige tutunmaya çalışan Kurtköyspor’u ağırladı. Taşköprü Belediyesi Gökhan Güney Stadında oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanarak üst üste ikinci galibiyetini alarak yükselişe geçti. Sarı Kırmızılı ekibin golleri Onur ve Ayhan’dan gelirken gollerin asistini yapan Suat Coşkun ise 90 dakika boyunca harikalar yarattı. Konuk ekibin tek golü ise Burhan Gürkal’dan geldi.
Geçen hafta grubun iddialı ekibi Esenköyspor’u yenerek rahat nefes alan Taşköprüspor 5. Haftada Kurtköyspor’la kozlarını paylaştı. Ev sahibi ekip ilk yarının 28. Dakikasında Suat Coşkun’un pasını Onur ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk yarının da skorunu belirleyen gol oldu. Sarı Kırmızılılar ikinci yarıya da atak başlarken 60’da bu kez sahneye Suat Coşkun-Ayhan Şirin ikilisi çıktı ve farkı 2’ye çıkarttı.
Yediği gollere karşı ayakta kalmaya çalışan Kurtköyspor ise 80’de Burhan Gürkal ile bir gol bulmasına karşın Taşköprüspor evinde oynadığı maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

 

Editör: TE Bilişim