Ankara ekibi Türk Telekom adım adım şampiyonluğa koşarken, küme düşme hattında ise 8’er galibiyeti bulunan Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, Yalova Group Belediyespor, Petkimspor, Ankara DSİ ve 6. Galibiyetini bu hafta alan Samsun BŞB Anakent savaş veriyor.

Oynanan 29. Hafta maçları kapsamında Antalyaspor’un konuğu olan TBL’deki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor rakibine 87-82 mağlup oldu. Türk Telekom ise evinde Bahçeşehir Koleji’ni yine aynı skorla devirdi. Bursaspor Durmazlar ise seyircisinin desteği ile Selçuklu Belediyesi’ni 99-76’lık skorla yendi.

Bandırma Kırmızı ise evinde Sigortam.net Bakırköy Basketbol’a 85-83 boyun eğdi. OGM Ormanspor ise deplasmanda Düzce Belediye engelini 73-65’le geçerken, Samsun BŞB Anakent ise evinde Ankara DSİ’yi son saniye üçlüğü ile 73-70 yendi. Halk Enerji TED Ankara Kolejliler uzun süren mağlubiyet serisini ise Akhisar Belediyesi’ni 90-71 mağlup ederek sonlandırırken, Petkimspor’da sahasında Afyon Belediyesi’ni 87-78 yendi. İstanbulspor Beylikdüzü ise Karesi’yi 79-70 yenerek rahat nefes aldı.

Editör: TE Bilişim