Tertip Komitesi üye seçimi yapıldı
2014-2015 sezonunda Hamdi Yılmaz Başkanlığı’nda görev yapacak Futbol Tertip Komitesi Üye seçimi gerçekleşti. 
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleştirilen seçim sonrasında komitede Trabzongücüspor Kulübü Başkanı Sultan Eyüpoğlu, Doğanspor Kulübü Başkanı Vahap Diken ve Yalovaspor Kulübü 2. Başkanı Yalçın Arslan görev yapacak.
Yeterli çoğunluğun aranmadığı ikinci Tertip Komitesi seçimi sonuçlanırken komitede yeni yüzler görev yapacak. 
Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz başkanlığında görevini yürüten Futbol Tertip Komitesi’nde 3 asil ve 3 yedek üyenin seçimi yapılacağı toplantı 21 Temmuz 2014 tarihinde ASKF İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda saat 18:00’da gerçekleştirildi. 
ASKF İl Başkanı Harun Keser’in başkanlık ettiği Futbol Tertip Komitesi seçimi sonrasında asil üyeliklere Trabzongücüspor Kulübü Başkanı Sultan Eyüpoğlu, Doğanspor Kulübü Başkanı Vahap Diken ve Yalovaspor Kulübü 2. Başkanı Yalçın Arslan getirildi. Acarspor, Çınarcık Belediyespor, Doğanspor, Polisgücüspor, Gençlerbirliği, Trabzongücüspor, Yalovaspor ve Atakentspor kulüplerinden temsilcilerin katıldığı Futbol Tertip Komitesi seçimlerinde yedek üyeler de ise Gençlerbirliği Kulübü’nden Ayhan Çalışkan, Polisgücüspor Kulübü’nden Bayram Tekingündüz ve Safranspor Kulübü’nden Sadi Serin yer aldı.
Yapılan seçim sonrasında açıklamada bulunan Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, “Futbol Tertip Komitesi seçimi her yıl Temmuz ve Ağustos ayları arasında yapılıyor. Komitede bulunan 3 asil ve 3 yedek üyenin seçimini gerçekleştirdik. Yeni göreve gelen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum ve en kısa zamanda bir araya gelerek yeni sezonun hazırlıklarına başlayacağız. İlk toplantımızın tarihini ilerleyen günlerde asil üyelerimiz olarak seçilen Trabzongücüspor Kulübü Başkanı Sultan Eyüpoğlu, Doğanspor Kulübü Başkanı Vahap Diken ve Yalovaspor Kulübü 2. Başkanı Yalçın Arslan’a bildireceğiz. Benim görev süremin dolmasına 1 yıl olduğu için başkanlık görevine devam ediyorum. Futbol Tertip Komitesi, hakemler, gözlemciler, Spor İl Müdürlüğü ve saha komiserlerinden oluşan 8 kişi ile görevini sürdürmektedir. Ancak faal olarak başkan ve 3 asil üye görev yapmaktadır. Seçimde 2013-2014 sezonunda kulüplerinde faal olarak görev yapanlar aday oldu. Oy kullanacak olan kişiler kulüplerinden alacakları yetki belgesiyle oy kullanabildiler. İlk toplantıda yeterli sayıya ulaşamadığımız için seçimler ertelenmişti. Ancak ikinci toplantıda yeterli çoğunluğa bakılmaksızın seçimi gerçekleştirdik. Yeni göreve gelen Futbol Tertip Komitesi asil ve yedek üyelerinin ilimize ve futbolumuza hayırlar getirmesini temenni ediyor, kendilerine başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 
Editör: TE Bilişim