Geçtiğimiz günlerde seçim heyecanı yaşanan Tertip Komitesi'nde görev dağılımı yapıldı. Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Binasında Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz'ın başkanlığı'nda toplanan üyeler önemli kararlar aldı. Yeni sezonda görev yapacak Tertip Komitesi'nde Mahmut Kahveci, Samet İkiz, Erhan Baş, Teoman Parıltan, Turgay Aydın, Kenan Dursun ve Halil Görtay gibi isimler yer alıyor.
Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz’ın başkanlık görevini sürdürdüğü Futbol Tertip Komitesi’nde başkanvekili Mahmut Kahveci, genel sekreter Samet İkiz, basın sorumlusu Erhan Baş, puanlama sorumluları Turgay Aydın, Kenan Dursun, Halil Görtay ve dosya takip görevini ise Teoman Parıltan üstlenecek.
bu sezon ilk kez uygulanan Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Kümenin tertip komitesi üyeliğine Turgay Aydın, Kenan Dursun ve Erhan Baş getirilirken, 2. Amatör Kümenin tertip komitesi görevini Suat Kaan Aydın, Şenol Akar ile Anıl Özen üstlendi. Alt yaş gruplarının tertip komitesi ise Halil Görtay, Samet İkiz ve Mahmut Kahveci seçilmişti.
Daha önce  15 Ağustos 2015 olarak açıklanan 1. Amatör Küme, U-15 ve U-12 yaş kategorilerinin başlama tarihi 22 Ağustos 2015 olarak belirlendi.

Editör: TE Bilişim