Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile düzenlenen Halk Eğitim Merkezi antrenör kursu Yalova’da başlıyor. İlimizden başvuru yapan 17 antrenör 22-24 Haziran tarihleri arasında Amatör Saha 1 ve 2’de eğitimlerini alarak diplomalarına kavuşacak.
Yalova’daki antrenör kursunu ise Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Daire Başkanlığı’nda görevli Ersan Oğan ve Sebahattin Yenilmez verecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile düzenlenen Halk Eğitim Merkezi antrenör kursunda ilimizden Vahaip Diken, Bülent Söyler, Ferhat Kızılgeçit, Hamdi Purçlutepe, İbrahim Ocakçı, Mahmut Kahveci, Osman yılmaz, Özgür Bayram, Özgür Yıldız, Samet İkiz, Sami Bahçekapılı, Sefa Demir, Suat Kurtuldu, Tamer Balkaş, Turan Çağlar, Ümit Görtay ve Yalçın Tekin Çetin bulunuyor.
TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman,” Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) işbirliği ile düzenlenen Halk Eğitim Merkezi antrenör kursumuzu 22-24 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceğiz. Eğitimlerimizi TFF’de görevli Ersan Oğan ve Sebahattin Yenilmez verecek. Kursumuzda 17 antrenör arkadaşımız yer alacak” dedi.

Editör: TE Bilişim