Türkiye Futbol Federasyonu’nun gönderdiği teşekkür şiltini Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a takdim etti.
29-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Yalova’da gerçekleştirilen U-17 Türkiye Şampiyonası sonrasında Spor İl Müdürü Kaplan’a teşekkür şilti verildi. Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul: “74 İl'de 1475 takımın katılımı ile oynanan yerel liglerde dereceye giren 124 takım, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 29 Mart 2017 tarihinde başlayan Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ve 2. Kademe müsabakaları sonunda finale katılma hakkı kazanan İstanbul Altınovaspor, İstanbul Bağlarbaşıspor, Trabzon Hekimoğlu Doğanspor ve Adana Yüksel Gençlikspor kulüpler  ile 29 Nisan 2017 tarihinde yarı final, 30 Nisan 2017 tarihinde de final müsabakası oynandı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi” dedi.
Ayrıca ev sahipliğini yaptığımız bu büyük organizasyonda bizlere her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümü Metin Kaplan’a teşekkür ediyoruz diyen Erbul, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören adına Kaplan’a şilt takdim etti.

Editör: TE Bilişim