Kimsenin beklenti içine girmemesini dile getiren Toker, sahaya çıkacaklarını ve centilmence mücadele edeceklerini söyledi.

Yalova’da gözler 19 Nisan Cumartesi günü oynanacak Sultaniyespor ile Altınova Belediyespor arasında oynanacak ve şampiyonluk düğümünü çözecek maça çevrildi.

Şampiyonluk düğümünü çözecek maçı oynayacak olmanın heyecan verici olduğuna vurgu yapan Sultaniyespor teknik patronu Necdet Toker, “İlimizin iki güzide kulübünün Süper Amatör Küme’deki şampiyonluk mücadelesini bir futbol adamı olarak memnuniyetle karşılıyorum. Takımın başına geldiğim günden beri oynadığımız futbol ortadadır. Gönül arzu ederdi ki Sultaniyespor’da bu yarışın içinde olsaydı. Fakat sezonun son müsabakasına kadar hedefli bir şekilde gelmek ve Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun kaderini belirleme rolünü üstlenmemiz hem camiamız hem de futbolcularımız adına mutluluk vericidir. Biz spor kulübüyüz ve kulübümüzde futbol branşında bu ligde mücadele ediyor. Öncelikli hedefimiz camiamıza yakışan sportif mücadeleyi göstermektir. Aslında bizim yerimizde kim olsa aynı çizgide hareket etmek zorundadır. Çünkü spor kulüplerinin yapması gereken budur” şeklinde konuştu.

“Takım olarak rahatız ve kaybedecek bir şeyimiz yok”

Farklı beklentilerin içine hiçbir takımın ve yöneticinin girmemesi gerektiğine vurgu yapan tecrübeli antrenör, “Bu hafta evimizde ağırlayacağımız Altınova Belediyespor takımıyla yapacağımız karşılaşmanın, şu ana kadar oynadığımız müsabakalardan bizim açımızdan hiçbir farkı yoktur. Çünkü Sultaniyespor gerek içeride gerek dışarıda oynadığı tüm müsabakaları kazanmak için sahaya çıkar. Bunun aksini düşünerek sahaya çıkmak zaten kabul bile edilemez ve sporun doğasına aykırıdır. Altınova Belediyespor sezon boyunca saygı duyduğumuz başarılı performans ortaya koyan bir kulübümüzdür. Onlarda şampiyon olmak için kazanmak zorundalar. Dolayısıyla Cumartesi günü 3 ihtimalli klasik bir futbol müsabakası olacaktır. Sonuç ne olursa olsun kazanan centilmenlik ve Yalova futbolu olacaktır. Rakibimizin de aynı düşünce içerisinde olmasını bekliyorum. Taraftarlarımızın desteğini her zaman en büyük güç olarak hissettik ve bu maçta da bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Onlara güzel bir sezon finali yapıp galibiyet armağan etmek istiyoruz. Takım olarak çok rahatız ve kaybedecek bir şeyimiz yok. Ancak rakibimizin içinde bulunduğu stresinde farkındayız. Tüm futbolseverleri bu maça bekliyorum ve kazanan kim olursa olsun alkışlamalarını istiyorum. Çiftlikköy Belediyespor ve Altınova Belediyespor arasındaki şampiyonluk mücadelesinde ipi göğüsleyecek olan takım kim olursa olsun şimdiden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim