Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hakan Toraman yeni sezon öncesi 4 kategorinin fikstür çekiminin bugün yapılacağını söyledi. 1.Amatör Küme, U-12, U-15 ve U-17 kategorilerinin fikstür çekim heyecanı bugün yaşanacak.
2016-2017 futbol sezonu 1. Amatör Küme, U-12, U-15, U-17 yaş gruplarının kura çekimi 19 Ağustos Cuma günü saat 18:00’de Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.
Kulüpleri fikstür çekimine davet eden Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hakan Toraman, “Yeni göreve başladığımız günden beri ciddi ve disiplinli bir çalışma ekibiyle birlikte yeni sezona en iyi şekilde start vermek için ince eleyip sık dokuyoruz. Bu bağlamda sıkça yaptığımız toplantılar ve kulüplerimizden gelen istekler doğrultusunda 2016-2017 sezonunda 1. Amatör Küme, U-12 yaş kategorisi, U-15 ve U-17 yaş kategorilerinde mücadele edecek kulüplerimiz için fikstür çekimini bugün gerçekleştireceğiz. Kura çekimi bugün saat 18:00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda yapılacaktır. Bu 4 kategoride mücadele edecek kulüplerimizi fikstür çekiminde eksiksiz olarak görmek istiyoruz. Yeni sezonun şimdiden tüm kulüplerimize ve Yalova futboluna hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim