Antalya'da gerçekleştirilen Hitsporder 1. WOW Kremlin Cup'ta yer alan Trabzongücü 2008 doğumlularda dördüncü olarak gümüş kupanın sahibi oldu. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Hitsporder 1. WOW Kremlin Cup'a aralarında, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi birçok takımın yer aldığı şampiyonada minik kramponlar 20-21 Mayıs tarihleri arasında ter döktü. 2008 grubunda 15 takım mücadele ederken, temsilcimiz Trabzongücü gümüş kupayı kazanma sevinci yaşadı.
A Grubunda mücadele eden Bordo Mavili ekip Edirne temsilcisi Şükrüpaşaspor’u 2-0 devirirken, Beylikgücü ve Balıkesirspor ile 0-0 berabere kaldı. Trabzongücü tek mağlubiyetini ise İnegölspor’dan 2-0’lık skorla aldı.
Grubunu ikinci sırada bitiren Özgür Bayram’ın öğrencileri, 2.’ler grubunda Çanakkale Barbarosspor ve Beykoz Kartalları ile karşılaştı. İlk maçında İstanbul ekibini 2-1’le geçen Trabzongücü ikinci maçında da Çanakkale Barbarosspor ile 2-2 berabere kalarak grubunu ilk sırada tamamladı. 2008 yaş grubunda Erok Sk, İnegölspor ve Soğanlıkspor’un ardından Trabzongücü dördüncü olurken, gümüş kupa kazandı. 

Editör: TE Bilişim