Turnuvanın ilk gününde Yalova TÜFAD Şubesi ile Eskişehir TÜFAD Şubesi arasında oynanan maç 1-1 sona ererken, geçilen penaltı atışları sonrasında Yalova antrenörler rakibine diş geçirerek sahadan 4-3 galip ayrıldı.

10 Nisan tarihinde oynanacak final maçları ve ödül töreniyle sona erecek olan turnuvanın ilk gününde Metin Türel, Tınaz Tırpan, Nevzat Güzelırmak, Özkan Sümer, Fethi Demircan, Ali Kemal Denizci, Hüseyin Tok ve Ergün Penbe gibi ünlü isimler hazır bulundu.

10 Nisan'da sona erecek turnuva Trabzon-Van, Eskişehir-Yalova, Bursa-Kırıkkale, Antalya-Zonguldak, Adana-Batman, Denizli-Manavgat, Kayseri-Muş maçlarıyla başladı. İlk gün karşılaşmalarını TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, Özkan Sümer, Metin Türel, Tınaz Tırpan ve futbolseverler izledi. Galatasaray'ın eski oyuncusu Ergün Penbe, Zonguldak takımında Antalya'ya karşı forma giydi. Turnuva kapsamında takımlar arası penaltı atışları da düzenlendi.

Uluslararası Boyuta Taşıyacağız

TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, bu yıl 2'ncisini düzenledikleri Olgunlar Turnuvası'na 20 takımın katıldığını, Antalya'da futbol adamlarını buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti, Organizasyonu önümüzdeki yıllarda uluslararası boyuta taşımak istiyoruz dedi. 

Editör: TE Bilişim