Geçen sezonu Tavşanlı Belediyespor’da başarılı bir şekilde noktalayan 1994 doğumlu orta saha oyuncusu gelecek sezon için yoğun görüşmelerin ardından Kırmızı Beyazlı ekipte karar kıldı. 

Muhammet Tugay Erol geçtiğimiz aylarda Bursa’da yapılan Bursa Bölge Karması seçmelerine katılmış sonrasında ise Emekspor’un radarına takılmıştı. Attığı ve attırdığı gollerle herkesin beğenisini kazanan orta sahada maestro görevi gören genç oyuncu Doğuşspor’dan ayrıldıktan sonra İstanbul takımlarından Modafenspor ve Yalovaspor ile flört yaşamıştı. 1. Amatör Kümede şampiyonluk yaşayan Siyah Beyazlı ekipte başarılı bir grafik çizen Muhammet Tugay Erol, devre arası transfer döneminde Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Tavşanlı Belediyespor’a transfer olmuştu.

2014-2015 sezonundan itibaren Muhammet Tugay Erol Bursa’da Emekspor forması altında top koşturacak.

“Eto’o askere gitti”

Eto’o lakaplı Ertuğrul Canikli vatani görevini yapmak üzere Isparta Eğirdir Dağ Komando Tugay’ına teslim oldu. 2013-2014 sezonun gözde isimlerinden genç futbolcu Esenköyspor ile başarılı bir sezon geçirmişti.

1990 doğumlu golcü oyuncu Yalovaspor’da başlayan futbol kariyerine sırasıyla Altınova Belediyespor, Armutlu Belediyespor ve Esenköyspor’da devam etmişti. Yalova’dan ayrılan Canikli Isparta’ya giderek birliğine teslim oldu.

“Gökhan Güngör’ü Sultangazispor kaptı”

2013-2014 sezonunda Armutlu Belediyespor forması giyen Gökhan Güngör, İstanbul’un Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sultangazispor’a transfer oldu. Başarılı orta sahada oyuncusu geçtiğimiz Siyah Beyazlı temsilcimizin 1 tanesi Türkiye Kupası olmak üzere 9 maçında forma giydi. Teknik Direktörlüğü Mümin Topçu’nun yaptığı kırmızı-lacivertliler eski Armutlu Belediyesporlu Gökhan Güngör’ü transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

 

Editör: TE Bilişim