Başkan Tutuğ, ligin başlamasına sayılı günler kala basın mensuplarına takım hakkında açıklamalarda bulundu. 19 Ekimde bitecek transfer sezonunda bir transfer yapmayı daha düşündüklerini belirten Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ anlaştıkları taktirde gelecek günlerde transferi açıklayacaklarını söyledi.

Şampiyonluğu en iddialı takımlarından olduklarını belirten Başkan Tutuğ, “Ligin başlamasına 1 aydan daha fazla bir zaman var. Ancak takımımız, çalışmalarına yaklaşık 2 ay önce başladı. Şuan teknik heyetimiz yönetiminde futbolcularımız hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni sezonda iddialıyız ve takımımız çok iyi. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimize baktığımızda henüz bu takımları yakından izleme fırsatı bulamadık. Ancak ligin çok çekişmeli geçeceğini tahmin edebiliyoruz. Biz, amacımızı daha önce de söyledik. İlk önce Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyon olmak istiyoruz. Sonra da Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefliyoruz. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Diğer yandan Abdurrahman Tutuğ, 19 Ekim tarihinde bitecek transfer dönemi öncesinde bir futbolcu daha alacaklarını ve bu oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Bir futbolcu daha ile görüşme halinde olduklarını belirten Abdurrahman Tutuğ, “Yeni sezon öncesi çok kaliteli transferler yaptık. Transfer dönemi, 19 Ekim tarihinde sona erecek. Bu tarihe kadar bir oyuncu daha alacağız. Görüştüğümüz oyuncu var ancak bu futbolcuyla kesin olarak anlaştıktan sonra kamuoyuna açıklamada bulunacağız. Orta sahaya alacağımız bu oyuncudan sonra transferi tamamlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı. 
Editör: TE Bilişim