Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde bulunan Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıya takım yetkililerinin yanı sıra Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete, Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, ASKF Başkan Vekili Ahmet Silahtaroğlu, Şube Müdürü Mehmet Yörük, Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla ve Futbol Saha Komiserleri Derneği’nden ise Coşkun Er’de katıldı.

Daha öncede Yalova’da birçok organizasyona ev sahipliği yaptıklarına dikkat çeken Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cengiz Mete,” En son olarak U-19 Türkiye Şampiyonası finallerine ev sahipliği yaptık. Burada başarılı bir organizasyon geçirdik. U-16 Türkiye Şampiyonası organizasyonunu da sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Yalova’ya gelen takımlarımıza başarılar diliyorum. Dostça ve centilmence mücadele olmasını arzu ediyorum. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Mete’nin ardından Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz, ASKF Başkan Vekili Ahmet Silahtaroğlu, Hakem Atama Sorumlusu Erdal İla ve Futbol Saha Komiserleri Derneği’nden ise Coşkun Er konuşmalar yaparak 4 takıma başarılar dilediler.

Konuşmaların ardından kura çekimine geçilirken turnuvada ilk maçı Kasımpaşa ile İnegöl takımları oynayacak. Üç gün boyunca devam edecek turnuvada tüm müsabakalar Ahmet Saraç sahasında oynanacak.

 

Editör: TE Bilişim